Skip to the main content

Inschrijving Online Groninger viertallencompetitie

Half december start de eerste ronde van de Online Groninger viertallencompetitie. Deze competitie zal lopen van december tot en met maart waarbij steeds twee wedstrijden van 2×12 spellen per maand worden gespeeld.

Het format is als volgt: de organisatie deelt per ronde de teams in. De viertallen plannen zelf een sessie op Stepbridge of BridgeBase Online (BBO) om 2 x 12 spellen te spelen. Na afloop wordt de uitslag aan de organisatie doorgegeven en die vormt de basis voor de Zwitserse indeling van de volgende ronde. Het team dat na afloop van de competitie de meeste VPs heeft behaald mag zich Groninger Online viertallenkampioen noemen.

Deelname is open voor teams met vier tot zes spelers waarvan tenminste de helft lid is van een vereniging aangesloten bij District Groningen van de BridgeBond en/of die woonachtig zijn in de provincie Groningen.

In de bijlage bij dit bericht vind je de reglementen voor deze competitie. Als je vragen hebt over de opzet van deze competitie dan zou je dat document kunnen doorlezen.

Inschrijving

Inschrijven kan via dit formulier. Een team geeft een originele teamnaam op en de namen plus lidnummers van vier tot zes spelers.

Verdere vragen

In de linker balk vind je een knop waarmee je een berich kunt achterlaten voor de organisatie. Het e-mailadres is districtgroningennbb@gmail.com.

Andere artikelen
Verslag ALV BridgeBond op 7 november 2020

Verslag ALV BridgeBond op 7 november 2020

Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse ALV van de BridgeBond plaats. Vanwege de Corona-maatregelen...

08/11/2020 - Webmaster
Nieuwe data Cursus Clubleider B (CLB)

Nieuwe data Cursus Clubleider B (CLB)

De Districten Groningen, Friesland en Drenthe van de NBB organiseren vanaf december a.s. ...

05/11/2020 - secr district
Ruitenboer beker in Groningen uitgereikt aan Nellie Andela en Herman Hofstede

Ruitenboer beker in Groningen uitgereikt aan Nellie Andela en Herman Hofstede

Bert Paping heeft (op verzoek van en in het bijzijn van Bas van Bijsterveld van de NBB) de...

01/11/2020 -